2018-03-15
首先系想赞下 呢间餐厅令人感觉好放松有梳化枱 亦有bar枱 都几好气氛架适合2-3人闲聊 亦适合6-7个人说说笑笑waiter同waitress都系讲英文,在场都有啲外国人 好有异地感觉三个人嗌咗三样野食,其实佢choice都唔少 不过就大同小异佢既野食都偏重口味,无论系肉类 Pizza或者面类,都有啲咸,如果中意食浓味啲既可以黎一试1. 肉酱千层面份量比我想像中少,对于女士黎讲系够食既。佢芝味浓,肉酱同个面好夹 焗得好好味 焗至适中,有啲芝士有焗,有啲后加,有不同口感,不错2. 巴萨米黑醋烤猪小腿配马铃薯肉质松软易处理,配啲薯角都好饱肚。想提一提既系啲醋全部渗入小洋葱内 而唔会令到成碟都有醋 唔会浸林啲薯角,好值一赞!醋味好特别好夹,唯独系啲肉唔够猪味3. 辣肉肠Pizzapizza既皮唔够香脆,更有啲干 有啲难咬。然而Salami够辣,味道够,都算好味
有梳化枱 亦有bar枱 都几好气氛架
适合2-3人闲聊 亦适合6-7个人说说笑笑
1. 肉酱千层面
2. 巴萨米黑醋烤猪小腿配马铃薯