2021-09-06
错😀其实个名纯粹系哗众取宠only,间野之所以叫running 烧系同running man 无任何关系,大家唔好误会😂之所以入到将军澳咁远食,都系纯粹想就朋友工作地点only,并唔系因为我知依间餐厅本身有咩过人之处😌Anyway 入正题,果然「不抱任何期望去食一样野永远都会有惊喜」依句野系真,Running 烧既烤肉海鲜放题虽然唔称得上好食,但都有d几值得留意既加分位!首先系我几impress 佢有提供生蚝同带子,依样野唔系间间烧肉店都做到,如果食物种类都可以多元d就好。另外任拎甜品同蔬菜区都系一大卖点,基本上真系乜x都有😂有小食including 咖哩角同鱼蛋,又有系出面比较少见既醉鸡同俾埋铁盘你自行diy既牛油粟米,至于大路野例如沙律老火汤雪条都算齐,如果咁啱去开系值得一试!