2019-07-06 1193 浏览
今日中午食lunch经过呢间锅贴大王,我见网上都系介绍食佢既锅贴,但我惊唔够饱,而我又想食饭,所以拣咗呢个炸鸡翼菜饭外卖拎走,因为钟意食辣既关系,我仲落左辣椒油!😋😋😋佢既炸鸡翼系分开上,非常细心,咁就唔怕俾d热菜饭焗林啦!鸡翼食落口够香口,又够脆,好味!而佢既菜饭都好食,菜既份量都好多,而且唔太油,好开胃。👍🏽👍🏽值得加分既系员工既服务态度好好,因为我要辣椒油既关系,阿姐无话我烦,仲好好将包好既外卖盒打番开,再帮我落辣椒油,然后再帮我包番好,仲会讲笑咁讲,你四川人来嫁,咁食得辣既!唯一系外卖等得比较耐,所以阿姐佢都会叫我拎左佢地店铺电话,早十几分钟打来叫左先,下次黎到就差唔多有,唔洗等!
外卖自取