2023-06-08 380 浏览
今日我同女朋友去咗呢间西式餐厅,食咗两个午餐set,几有趣我哋嘅前菜有一个烟三文鱼沙律同罗宋汤。啲三文鱼咸度啱啱好,肉质ok,配上啲新鲜脆嘅沙律菜,几开胃!罗宋汤好香,好多料主菜有一个all day breakfast同一个蜜糖芥茉烤春鸡。啲早餐有烟肉、香肠、黑松露炒蛋,牛角酥。啲食材新鲜,配搭得恰到好处,味道唔错。啲蜜糖芥茉烤春鸡都好好味,啲肉嫩,啲芥茉酱汁配意粉令味道更多层次我哋饮咗一杯荔枝梳打同一杯latte。啲荔枝梳打清爽,啲latte都有拉花好香浓,可以叫总括而言,呢间风车餐厅好正啊!啲食物质素高,味道好丰富,真系好食!啲服务员都好友善,环境舒适,啱睇波,好啱嚟揾个地方食午餐。我会好乐意推介比我哋嘅朋友同埋家人嚟呢到试下啊!
今日我同女朋友去咗呢间西式餐厅,食咗两个午餐set,几有趣