2021-09-25
同朋友讲咗一段时间要食依间,咁岩个日又约咗一齐去做gym,所以愉快地决定择日不如撞日!大约6点左右到,唔洗等位。地方都几大,张四人台好阔落,大家都坐得舒服。老板系韩国人,但店员都唔系!所以就唔洗我用韩文落单🤣因为大家都已有想食嘅嘢,所以好快就决定点咩菜!有我想食嘅炒年糕,朋友想食嘅炸酱面,짬뽕(唔知中文系咩)同大家都想食糖醋肉!最快上嘅系炸酱面,个酱做得好好,绝对唔系方便面做出嚟个啲怪味!味道完全系韩国味!令我食到家乡嘅味道!짬뽕我一向都唔太钟意,不过试咗啖又真系几好食几有镬气味!到咗炒年糕同糖醋肉,年糕好好咬又唔会好辣,仲有蛋同饺子🤣糖醋肉佢系切细条再炸,猪肉有啲硬,但个皮就唔厚又唔油几香脆,个糖醋汁酸酸甜甜淋埋落对肉到食好开胃!每碟都非常大碟,我地三个人都尽量去清盘!(因为做完运动太饿两个面无影到就食咗🤣)每人只系$200内,真心抵!不过因为唔够员工客又多,落单要等好耐,埋单又耐,叫嘢饮又耐!
大约6点左右到,唔洗等位。
因为大家都已有想食嘅嘢,所以好快就决定点咩菜!