2018-10-07
成日经过的一间食店,睇个名都唔知原来系食西餐。我哋叫咗个2人餐,前菜同忌廉汤都几特别,忌廉汤系紫色,估到就系紫薯做的,饮落真系有阵紫薯味。烟牛肉什菜沙律都好正。香草罗勒酱大虾烩意粉真系超正,有两只冇壳一只最大的连壳烧,真系几特别的设计。意粉份量不少适中,足够一大人饱肚。另外蜜糖黄金猪肋骨伴蛋包饭都不错,睇个样以为好un,但确实又OK林同入味,加上蜜糖好有BBQ感觉。我最后都叫多一份法式芝麻虾多士,好多地方甚至坪洲话好出名的虾多士都系不外如是。不过呢份虾多士确定好味,有黑白芝麻配搭,非常香口,虾滑弹牙。最后呢杯红豆冰真系好有surprise好经典!因为真系名副其实的「冰」,有椰奶喺侧面同埋个冰都系椰子冰,所以特别好食,不过如果当饮品又唔系好够喉。价钱还算可接受,性价比OK!
成日经过的一间食店,睇个名都唔知原来系食西餐。
烟牛肉什菜沙律都好正。
意粉份量不少适中,足够一大人饱肚。
价钱还算可接受,性价比OK!