朋友都未试过俄罗斯蛋糕,决定拎去野餐一齐同朋友开心share😆蛋糕附送蜡烛仲可以同今个月生日嘅朋友庆生🎂💕上店舖自取蛋糕,仲见到原来系俄罗斯女生人手整嘅,真系够晒诚意!👍🏻🍰Fresh mixed berries ($398 size 6’)蛋糕味道唔会太甜,口感就好似食木糠布甸咁,仲充满住浓郁嘅蜂蜜香味🍯平时朋友食蛋糕食两啖就会觉得好腻,但呢个千层饼皮之间夹住嘅奶油同蜂蜜,完全唔Heavy,配埋鲜甜嘅水果🫐🍓🍒原个蛋糕五个女仔都可以食得晒😋呢间店舖仲有最出名嘅signature quarter cake (honey, caramel, carrot, chocolate),一个蛋糕四个味道,可以一次过满足晒唔同朋友嘅口味🤤👍🏻如果大家想订蛋糕庆祝生日🎂Romanova bakery都系一个唔错嘅选择💗

外卖送餐