2023-07-03
Euro gogo 不知不觉由中学到宜家食左无廿年都十几年。环境都系不变,位就当然少少窄,但都叫干净。出面有个自助区,可以拎下水,餐具同酱料咁,但个冻水壶就生晒渍。。。得闲要揾漂白水浸下至得。。。pizza可以叫半份系优势,啱胃口唔大又心思思试下多d野食架朋友。饼干式批底方便易做,又香脆d,仲唔会质饱人。批料系丰富,match得几好。但饼底痴住一大旧黑色野。。。我估系㶶芝士挂😂鸡翼有得拣多汁😋size都算大,入味,又唔会好辣。芝士烟肉焗磨菇都好香,但个底多汁水,可能。。。个磨菇用左水洗???定先烚熟再焗。。。??枱上有得自助order对呢类餐厅系几好,但好多人要系counter排队就可能因为用会员🤔🤔🤔??宜家好多餐厅每况愈下,但佢都keep到以前架质素,其实已经代表厨房同管理层有好努力去做,相当难得。
鸡翼有得拣多汁😋size都算大,入味,又唔会好辣。