2009-05-01 7 浏览
呢日经过呢头,见一排无来过,成差唔多夜晚七点钟先来帮衬,谂住以呢度一贯嘅人客量,点都要排番十几二十分钟先有得食啦,谁不知一去到即有回转位,真令人意外,仲以为金融海啸真系生意淡泊添!(后来先知唔系,系自己好彩唧,坐落就见到开始有人龙啦!)同老婆食左差唔多两旧水,d寿司都系一贯嘅水准啦,比元气好,但有未到真正贵价寿司店的质素,不过以咁价钱,自己就觉得算系几抵啦,起码食完会觉得几满足。今次除左食一向食惯的寿司外,试左两样新嘢,第一样系「网烧牛肉」,酱汁够浓,味道都唔错,可以一试。第二味系「辛口海鲜味噌汤」,呢个汤够晒大碗,份量十足,里面除左有红椒、黄椒、葱丝外,海鲜份量货真价实,有大大旧三文鱼、一只大只弹牙嘅虾、一只青口仔同一旧仔无咩肉食嘅蟹(呢样差d),味道都算几辣,够晒开胃,唔错唔错,值得推介!
(后来先知唔系,系自己好彩唧,坐落就见到开始有人龙啦!