2023-10-17
健康夏威夷沙律bowl 一向深受女士欢心,poke go 都算系人气之选,之前小她食过深水埗分店已经觉得印象深刻,今次就约左朋友试下新开张既湾仔分店Bowl menu 方面,分为signature bowl (餐厅招牌款材料已内订)岩哂选择困难症朋友;Build your own 自选材料款由main protein ,Base, toppings , top up , sauce , seasoning 多款选择任你拣全QR code 落单,准确度Up室内座位分为吧枱,同2-4人枱,木系style 为主仲有大型植物点缀,好有夏威夷风情ALOHA 呢款内订bowl所有材料都岩哂我呢晚想食素既心情,包括:牛油果🥑、北海道红海带、杂菌、粟米粒🌽全Vegan系列base就系沙律菜+糙米饭一次过满足我呢d少饭主义人既愿望自选Bowl 朋友就拣左呢款自选款bowl :三文鱼、蛋丝、豆腐、牛油果、酸瓜配糙米饭+沙律菜酱:honey mustard卖相十分colourful , 马上食欲大增CocktailsBilibala Mojito (左): mint、ginger ale 味出,面头仲有粒爆
ALOHA
呢款内订bowl所有材料都岩哂我呢晚想食素既心情,包括:
牛油果🥑、北海道红海带、杂菌、粟米粒🌽全Vegan系列
base就系沙律菜+糙米饭一次过满足我呢d少饭主义人既愿望
自选Bowl
朋友就拣左呢款自选款bowl :
三文鱼、蛋丝、豆腐、牛油果、酸瓜
配糙米饭+沙律菜
酱:honey mustard
卖相十分colourful , 马上食欲大增
Cocktails
Bilibala Mojito (左): mint、ginger ale 味出,面头仲有粒爆炸糖几得意,如果酒味浓d就好
The little prince (右): 成份有Gin, Cranberry, rose 等成份,粉红色好fancy , 饮落酒味出同有莓香,唔错
原来餐厅做紧all day happy hours $88/2杯cocktails , 超抵饮