2018-03-20
保持高水准因为公司楼下有COVA的关系,每逢有同事生日,为求方便又得体,都会买COVE 既signature cake: Mango Cream Dome。虽然系好食好味,不过都会食厌既,所以已经徇众要求停食COVA一年 所以,无食一年COVA既我,当烦恼紧买咩生日蛋糕同朋友庆生,又经过沙田COVA,又睇到有新口味既Dome cake,就果断重投COVA怀抱!DOME cake 有两种新口味,分别系士多啤梨味及红桑莓味,而我就拣左较少甜既红桑莓味既Dome Ai Lamponi,同埋更可免费加生日牌~Dome Ai Lamponi 由三层雪芳海绵蛋糕、 鲜忌廉和新鲜桑莓组成,蛋糕因为有新鲜桑莓的关系,带少少酸,又唔会太甜,酸甜相宜,好好味! 而蛋糕中间有桑莓肉粒,有咬口,海绵蛋糕非常松软,鲜忌廉又香又滑,口感丰富有层次!而朋友们都盛赞蛋糕又靓又好味,正!
而朋友们都盛赞蛋糕又靓又好味,正!