餐厅: The Flame Bar & Restaurant
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
今次第二次写劣评 估唔到系呢间我同男朋友5:30pm入到去 𠮶时餐厅仲系得我哋一台客 然后我哋就睇咗餐牌之后叫咗个二人套餐有个餐汤同餐包一个沙律两个main course三选一两个甜品两杯嘢饮$608 再加一服务费都正正常常个样都OK嘅 但系食落呢就好酸 好大浸醋味真开胃 太酸食咗一半冇食呢个海鲜烩饭有啲似落咗个罗宋汤一齐去整个饭带子同虾都系唔错嘅 如果有兴趣可以叫呢块牛扒都尚算满意系西冷有啲肥 蒜同埋其他配菜都系OK嘅 想食可以叫到呢两个甜品真系等得耐 叫咗佢起甜品等咗半个钟,如果唔系同佢讲要走,佢都唔上甜品俾我哋 其他枱都已经有甜品 侍应同经理敷衍吓我哋讲唔好意思嚟紧嚟紧 十分无奈 呢个焦糖炖蛋可以一试 但系等咁耐值唔值得 你就要谂吓 足足两个钟先走得到最搞笑系呢个芝士蛋糕 如果你哋有留意嘅话Menu上面系写意大利芝士蛋糕 并非芝士蛋糕 但餐厅完全在餐牌上冇标明,今日冇供应意大利芝士蛋糕 呢点令我非常失望。 失望到一啖都冇食讲唔到有几好食。 喺OpenRice嘅食评写到个意大利芝士蛋糕有几好食 都食唔到 我仲问侍应呢个系意大利芝士蛋糕?!佢答唔出最后经理话今日冇供应最后又失望,又无
今次第二次写劣评 估唔到系呢间
两个main course三选一
两个甜品两杯嘢饮
$608 再加一服务费
都正正常常

最后又失望,又无奈埋咗一张$608 再加一 第二次惠顾咗呢间餐厅 几年前食过都觉得普通但未至于要写劣评 今日忍唔住写咗
贴返收据证明有消费
个收据仲系写紧意大利芝士蛋糕真系可笑
要讲嘅系咁多 自己谂啦
2025-02-09
$334.5 (晚餐)
  • 西班牙海鲜烩饭
  • 火焰法式焦糖炖蛋