2022-01-05
之前喺度食𠮶个酸忌廉焗薯,完全冇味好似净食薯仔肉一样 但今次试吓叫第二款焗薯,睇吓有冇改善今次叫咗肉酱香肠焗薯上枱好美观,唔知食落去今次有冇味道呢可能因为肉酱系肉酱意粉嘅肉酱,比较浓味,所以沟埋焗薯一齐食系好味嘅,而且我钟意佢有啲菜喺上面,感觉较清新,同埋薯仔皮都唔会好韧,连埋条香肠一齐食今次都算系几唔错,都好够饱最后当然一定饮焦糖咖啡,呢度嘅热咖啡真系几好味😋够香浓焦糖味,又唔会太甜不过之前有一个不愉快嘅经历,就系叫冻咖啡嘅时候,可以选择少冰或走冰见佢可以走冰,但系又系冻嘢饮,所以试吓点知味道淡如水问𠮶度嘅侍应,态度奇差,话杯野我叫咗少冰就系咁淡,因为冇咗啲冰,佢要加多啲奶落去填充返杯饮品嘅容量,但系一shop嘅咖啡就冇㗎冇减,为咗成杯嘢饮嘅份量,而完全唔理杯咖啡嘅质素,咁都可以讲出口话晒做楼面侍应,系咪可以包装下先讲出口答客人,差啲系因为呢个员工我就唔会再嚟呢间餐厅🤬
但今次试吓叫第二款焗薯,睇吓有冇改善
今次叫咗肉酱香肠焗薯
上枱好美观,唔知食落去今次有冇味道呢
见佢可以走冰,但系又系冻嘢饮,所以试吓
点知味道淡如水