俾社交平台广告吸引,伏味浓,失望,唔值咁嘅价。入内有烧烤的味道,但冇肉香。试左佢个二人套餐,一个加左88蚊upgrade 做和牛,一个叫咗鱼。有大量嘅酱汁cover食材嘅低质,和牛,有牛味但不浓不香,明显是平价食材,可能唔加钱仲好。鱼普通,都系d雪藏鱼,鱼肉一夹就散,但烧得都叫可以,唔加小小盐就冇咩味,建议不如直接加烧汁捞饭算。小食有烧章鱼丸同黑松露薯条,章鱼丸你当系普通checpcheap自助餐食到个d冇咩特别,不过佢好在够热。而薯条就太hea,系咁e系面落d松露粉嘅粗身薯条,我相信餐厅可以用好d嘅松露粉嘅或者转做松露沙津酱咁,完。饮品一个叫苹果酒,一个叫左洋甘菊茶,建议返都系饮茶,因为食物都油腻,有气饮品直系揾自己笨,所以我笨左。食完行一个钟都觉得仲系腻如果佢收得我7百几蚊两个人就唔值啰,佢收少三百就冇咁多负皮,成晚最好表现应该系旧黄色酸萝卜,可能系我唔识食😂😂我觉得我已经讲得好厚道,只可以讲广告做得好,就好多人会去,给广告一个like
俾社交平台广告吸引,伏味浓,失望,唔值咁嘅价。
入内有烧烤的味道,但冇肉香。
食完行一个钟都觉得仲系腻
2022-06-30