2023-04-08
周三嚟咗帮衬呢间烧肉,食物质素ok啦,不过熟食同甜品就冇乜,但系最最最犀利嘅都系铺头员工睁眼说瞎话嘅本事😃首先佢哋安排咗我哋坐一张个炉坏坏地嘅台,我哋点发现嘅呢?个炉tak著之后较大中细火,个火就会熄,开头傻更更以为系冇煤气之类同在场stuff讲,佢哋用个公文夹卡住个掣喺tak火位,就当解决咗件事咁梗系唔work啦,我哋勉强用咗阵,发现真系太大火,旧旧肉都变肉干🥓问staff可唔可以转台staff:个炉冇问题㗎,我哋餐厅set个夹喺度,主要系为客人你设定一个最佳烧烤温度(烧炭温度就有你份)当下太无语冇出声,谂住拿拿临烧完以后bye 9 bye,咁烧肉要keep住换铁板㗎嘛,(举手)唔该想换块铁板staff:我哋冇晒铁板,你哋不如埋单先?一系我帮你哋喺旧𠮶块铁板上喷啲油你哋继续烧?其他客人都系咁(🌝🌝🌝唔知系当我弱智定点仲要拉其他客落水)
首先佢哋安排咗我哋坐一张个炉坏坏地嘅台,我哋点发现嘅呢?