2023-11-06
同朋友仔系附近食完野,唔够满足🫣好彩俾我"芋"到佢😳有劲多唔同类型野饮 • 野食,咸既甜既都有💃🏻店家既芋头仔𝐋𝐨𝐠𝐨好𝐂𝐮𝐭𝐞𝐂𝐮𝐭𝐞💜💛~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪芋泥肉松吐司($42)即叫即整👩🏻🍳大约𝟓分钟好钟意依个配搭🫶🏻𝟐层芋泥💜夹住劲厚既肉松层🐷吐司仲有轻烘过表面🍞买吐司🥪有套餐优惠🈹加配饮品(减-$𝟖) • 加配小食(减-$𝟓).▪香芒芋圆椰爷 ($38)以前读书时候成日食香芒小丸子,但系个𝐝小丸子🍡既口感就…依杯唔同,配烟烟韧韧既芋圆,好好食🤤店员妹妹话依杯主要成份系芒果汁🥭 • 椰奶🧉,冇特别额外加糖。邪恶感大大减低左😝.最新推出🎉▪芋泥盒子 ($38up)即叫既整👩🏻🍳大约𝟑 - 𝟒分钟就有啦(底层芋泥 • 中层 & 面层可自由配搭)我拣左麻糬 • 𝐎𝐫𝐞𝐨碎🖤(加+$3)麻糬食落𝐐𝐐,唔会好似整定个𝐝雪到干干硬硬🤍芋泥都好𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡💜一次过几重唔同口感😙.🎉新推出既仲有一系列既暖笠笠热饮🔥秋冬凉凉地就岩晒啦🫰🏻(奶茶系列 & 手作芋圆鲜奶系列 • 麻糬四季春 • 蜂蜜纯茶 • 芝味奶盖 • 手
好彩俾我"芋"到佢😳
有劲多唔同类型野饮 • 野食,咸既甜既都有💃🏻
店家既芋头仔𝐋𝐨𝐠𝐨好𝐂𝐮𝐭𝐞𝐂𝐮𝐭𝐞💜💛
▪芋泥肉松吐司($42)
即叫即整👩🏻🍳大约𝟓分钟
好钟意依个配搭🫶🏻
𝟐层芋泥💜夹住劲厚既肉松层🐷
吐司仲有轻烘过表面🍞
▪香芒芋圆椰爷 ($38)
以前读书时候成日食香芒小丸子,但系个𝐝小丸子🍡既口感就…
依杯唔同,配烟烟韧韧既芋圆,好好食🤤
最新推出🎉
▪芋泥盒子 ($38up)
即叫既整👩🏻🍳大约𝟑 - 𝟒分钟就有啦
(底层芋泥 • 中层 & 面层可自由配搭)
我拣左麻糬 • 𝐎𝐫𝐞𝐨碎🖤(加+$3)
一次过几重唔同口感😙
🎉新推出既仲有一系列既暖笠笠热饮🔥秋冬凉凉地就岩晒啦🫰🏻
(奶茶系列 & 手作芋圆鲜奶系列 • 麻糬四季春 • 蜂蜜纯茶 • 芝味奶盖 • 手摇特调 • 养生热饮)