2022-05-01 336 浏览
已经唔系第一次俾漏𩠌㗎喇!我当日系2022年4月28日买,返到屋企先发现佢比漏咗花椰菜给我。我明明系叫一人餐加多额外三样𩠌total系六样𩠌加鸡胸肉1人套餐(我喺张单度明明圈咗巴洛、花椰菜🥦、小黄瓜🥒、哈密瓜🍈、鸡髀菇🍄、蜂巢豆腐)但系结果净系比得𠮶五样𩠌给我,钱💰就收足套餐$+额外每样𩠌的价钱。我明明留咗电话说21:00取,咁如果佢冇𠮶样𩠌佢可以打电话同我讲声叫我转个第二样𩠌或者响其中一款𩠌到加多一份俾我呀嘛,但我没有收过电话,咁即系唔存在没有果样𩠌嘅问题啦,因为上一次(唔够1个月之前)比漏咗之后去帮衬返同佢哋反映嘅时候佢哋就话:「系咪比多只鸡翼你呀?」我们说没有,算啦我们谂住他们都是忙中有错,所以没有所谓谂住俾多次机会他们,因为真系好好食!但系短短唔够1个月,平均买10次有两次都系俾漏嘢㖞,仲要两次都唔系即时取,请问是否每一次延迟取都会比漏𩠌? 还是这是延迟取的附加费用?
2022-04-30
外卖自取
$50 (宵夜)