2024-07-13 346 浏览
7点钟繁忙时间都唔系好坐得满,一入嚟企咗好耐都冇人招呼,以为自助入座,入去问咗先知要人带位,再企返门口等好耐先有人应。店入面有其他位都要叫我坐正门口位,适逢夏天夜晚都30度坐正门口位烧肉系非常之炎热嘅。食到一半实在顶唔顺就礼貌地去向店员查询可唔可以调位?亦都表示可以自行将所有点餐搬过去新嘅位置唔需要麻烦店员。但店员一嚟个态度十分无礼,话: 我冇位啊,我有位一早俾咗你啦,我表示店内明显有大量位置,其后店员才用强硬态度回覆:𠮶度七位有人book咗,其实我过程相当有礼貌,也并无强迫一定要换到位,但店员态度恶劣,令人感到不舒服。除此之外,食物质素也是好差,二百蚊一个餐,肉质仲差过烧肉like,紫菜饭用嘅紫菜亦都唔系日本同韩国拌饭专用紫菜,而系大陆圆饼紫菜加啲芝麻落去,味道非常奇怪。泡菜颜色深红好似变坏。而且火炉亦都不够热,要等长时间才煮熟薄牛肉,同时只有60分钟时间用餐,以后不会再来。