今晚同家人开开心心谂住庆祝生日饭,因为大家都懒得念,就叫咗半席嘅套餐食加寿包黎嘅菜式系断断续续咁样上菜,黎左半只乳猪,之后又要等⋯不停断断续续咁样上菜之后所有𩠌菜都黎晒,重有蒸鱼同寿包未黎等左几个字,吹吹服务员,服务员大叔只回应「蒸鱼系耐啲㗎啦,我帮你吹一吹啦」😑😑😑再等多几个字再吹服务员姐姐,姐姐帮我地跟条鱼话寿包要叫先可以蒸,我哋就叫佢一次过蒸晒唔想等了前后等左半个钟觉得唔对路,再叫侍应跟跟鱼同包去左边😡😡😡侍应只回应蒸紧。入嚟食饭前后等左一个半钟条鱼仲蒸紧😡😡😡最令人嬲嘅系,厨房姨姨出嚟问我地仲差乜嘢😤😤😤真系着灯😡😡😡嬲到埋单走人,咁大间酒楼应付唔到咁多客人!仲要三个侍应都系敷衍了事,要人哋白等😡😡😡买单个收银员个态度极差👎👎👎明明帮紧客人签卡,可以叫另外嘅服务员帮手跟👎👎👎一餐开开心心嘅生日饭连寿包都冇得食你地服务态度、对客人嘅态度,嬲到火辣辣嘅!以后拣酒楼都要拣清楚,以免食到一肚气!令人超级难忘,永远唔会有下次😡😡😡

之后所有𩠌菜都黎晒,重有蒸鱼同寿包未黎

等左几个字,吹吹服务员服务员大叔只回应「蒸鱼系耐啲㗎啦,我帮你吹一吹啦」😑😑😑
一餐开开心心嘅生日饭连寿包都冇得食
令人超级难忘,永远唔会有下次😡😡😡
用餐时段