餐厅: 鴨大哥 (時代廣場)
资讯:

💥个名叫鸭大哥大门口写天下第一猪?📍鸭大哥|铜锣湾📍人均消费 $ 2 X X 折后 $ 1 X X#CL铜锣湾 #CL四围食 #CL中餐 ⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️近月尾又系时候要烧时代广场嘅优惠券🙉所以上去食通天试呢间鸭大哥🦤门口好大个牌匾写住天下第一鸭🥇我哋心谂乜佢唔系出名食片皮鸭嘅咩?好惊中伏😂下边就话俾你哋听真实食评啦🫰🏻💟 荔枝山楂咕噜肉 $ 1 8 0同平时菠萝咕噜肉有少少分别,佢系用咗荔枝同埋山楂会偏酸少少🤏咕噜肉本体系炸到外脆内软,冧咗汁都仲keep到值得加分👍🏻💟北京烤鸭半只 $ 3 0 8片皮鸭系切好咗出嚟,大概有10多片~鸭肉同皮中间冇脂肪有浓浓鸭香🥰然而个包皮就有唔合格喇,块皮唔干身系有种湿痴痴嘅感觉🤥💟 黑土猪叉烧 $ 1 4 8好矜贵1碟得十旧㗎咋💖系半肥瘦叉烧好入味,只系超越唔到甘棠,横掂价钱差不多🙉💟斑块洞庭面 $ 2 0 8呢个系眼前一亮✨蕃茄汤底好清新香浓,配斑块系非常之夹,仲要去埋骨啖啖肉😉🤟🏻不负责任点评好味道🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑性价比🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑回头率🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑🌑(十粒为满分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
💥个名叫鸭大哥大门口写天下第一猪?

📍鸭大哥|铜锣湾
📍人均消费 $ 2 X X 折后 $ 1 X X