2013-10-10 1868 浏览
上网揾到中东菜, 餐厅讲明系正宗, 所以一于约朋友去试一试, 因为怕无位同埋要等台, 所以我地都预先book左台, 我地准时到, 安排坐左窗口位, 望到中环夜境, 唔错. 侍应哥哥好有耐性咁介绍佢我地中东菜既特色, 最后我地叫左2 个 set, 我点左份炸鸡扒, 个 fd就点左煎鱼, 首先o黎知南瓜汤, 超好饮, 感觉有少少o架喱味道, 饮完真系好想问有无得添饮之后o黎个 pita bread ... 系中东包, 唔似我地一般食开既餐包, pita bread 有少少硬身, 点埋佢跟果包个酱, 都唔错. 到主菜啦, 我个炸鸡扒同朋友个煎鱼都唔错, 食落新鲜, 唔似其他地方煮法会有大量奄料, 盖过本身食物应有既鲜味. 总括o黎讲, 餐厅食物, 环境唔错, 会推介比朋友

总括o黎讲, 餐厅食物, 环境唔错, 会推介比朋友
炸鸡扒配薯条
是日餐汤 (南瓜汤)
2013-10-09
是日餐汤 (南瓜汤)