(非会员)
好耐之前因为睇左杂志报导~ 成日想试下丽景酒店既蛋糕~但系因为路点比较隔涉~ 平时我都数系harbour city行街~~上星期四因为要同个frd庆祝生日, 咁谂起呢到就"拱"过黎8下间酒店外型唔系好似酒店... 原来卖蛋糕个到要上一楼大堂架... 连住食buffet既餐厅~睇一睇~ 咦... 抵㖞!!!! 5点后半价... 佢d 细饼系38蚊一件... 咁计返都系16蚊咋㖞~~~ 同埋个样都好靓下...但系我要买bday cake~ 我拣左个个样好靓既蛋糕~~ 上面捕满晒d raspberry, strawberry咁样架~~ 有几层sponge cake咁€半价后99蚊咋~~ 一磅~之后长途but sit拎去cwb, 再食埋饭先拎去karaoke到切~~ 终于有得食喇~~真系好okay 㖞~~~ d sponge cake 唔系一阵风咁既口感~ dd 实净.. 我最钟意~同埋佢有d橙味架~ 几好几好~~~ 上面块朱古力牌都食得㖞~~ 唔系用差既chocolate做~唔会劲甜~~ 下次等我再去试埋其他细cake先~~~ 最紧要5点后去~~ 有半价嘛~
好耐之前因为睇左杂志报导~ 成日想试下丽景酒店既蛋糕~

半价后99蚊咋~~ 一磅~

终于有得食喇~~

唔会劲甜~~

2009-03-19
$20 (其他)
庆祝纪念
生日