呢個下午茶自助餐係7月個時預訂 8月頭先有得食 白桃有甜點有咸點有白桃慕絲蛋糕,白桃芝士蛋捲,白桃糯米滋,白桃松露巧克力,白桃啫喱等等我主力都係食白桃既甜品白桃咸點就相對較少除左白桃既嘢食 都仲有其他嘢食 如海鮮冷盤 蝦多士 串燒 沙律仲有叫自選意粉同自選粥底整體黎講不錯 價錢每位$198(有9折)因為預早訂 所以有平平時tea buffet 每位$228$198已連加一 以呢個價錢同咁多嘢食揀同埋食物質素普遍都不錯👍的確係物超所值
呢個下午茶自助餐係7月個時預訂
8月頭先有得食
白桃有甜點有咸點
我主力都係食白桃既甜品
白桃咸點就相對較少
除左白桃既嘢食 都仲有其他嘢食
如海鮮冷盤 蝦多士 串燒 沙律
仲有叫自選意粉同自選粥底
整體黎講不錯 價錢每位$198(有9折)
因為預早訂 所以有平
平時tea buffet 每位$228
$198已連加一 以呢個價錢同咁多嘢食揀
同埋食物質素普遍都不錯👍
的確係物超所值

2017-08-06
2009-06-09 296 浏览
係難食到去邊到搵 見報紙用半價買蛋糕, 小女子又點會錯過, 於是放工後撲到此買心頭好餅櫃約有十款餅, 賣相無乜特色, 所以不能以貌取餅, 於是從味道出發 Earlgray MousseChestnut MoussePistachio MousseHazelnut Mousse x 2 不詳述, 因此全部一個味道, 朱古力無朱古力味, hazelnut 無nut 味, 勁 ! 而且件件也超膠口, 好實淨 ..... 要用兩隻义加點力來分開一件cake 真不敢相信是出自酒店手筆, 可悲….
係難食到去邊到搵

Earlgray Mousse
Chestnut Mousse
Pistachio Mousse
Hazelnut Mousse x 2

真不敢相信是出自酒店手筆, 可悲….
  • 差 差 差
(非会员)
好耐之前因為睇左雜誌報導~ 成日想試下麗景酒店既蛋糕~但係因為路點比較隔涉~ 平時我都數係harbour city行街~~上星期四因為要同個frd慶祝生日, 咁諗起呢到就"拱"過黎8下間酒店外型唔係好似酒店... 原來賣蛋糕個到要上一樓大堂架... 連住食buffet既餐廳~睇一睇~ 咦... 抵喎!!!! 5點後半價... 佢d 細餅係38蚊一件... 咁計返都係16蚊咋喎~~~ 同埋個樣都好靚下...但係我要買bday cake~ 我揀左個個樣好靚既蛋糕~~ 上面捕滿晒d raspberry, strawberry咁樣架~~ 有幾層sponge cake咁€半價後99蚊咋~~ 一磅~之後長途but sit拎去cwb, 再食埋飯先拎去karaoke到切~~ 終於有得食喇~~真係好okay 喎~~~ d sponge cake 唔係一陣風咁既口感~ dd 實淨.. 我最鐘意~同埋佢有d橙味架~ 幾好幾好~~~ 上面塊朱古力牌都食得喎~~ 唔係用差既chocolate做~唔會勁甜~~ 下次等我再去試埋其他細cake先~~~ 最緊要5點後去~~ 有半價嘛~
好耐之前因為睇左雜誌報導~ 成日想試下麗景酒店既蛋糕~

半價後99蚊咋~~ 一磅~

終於有得食喇~~

唔會勁甜~~

2009-03-19
$20 (其他)
庆祝纪念
生日