2024-04-10 1091 浏览
夜晚6点几去到,一场黎到就排下条长队。已经等左50分钟,隔多张就到我哋4个女仔,有班外国人(8人)突然出现,唔使3分钟就直接入左去。因为早两日我哋有打过电话想订枱,打左两日都无人听。我哋就估呢8位外国人系老板又好,朋友又好,我哋继续等。个receptionist 同我哋讲,下一张到你哋两个。我更正佢,我哋有4个人。佢呆左望住我(佢无行过出黎问我哋)然后佢话有两张分开既枱 问我哋坐唔坐。大佬,10个人要分枱我明,4个人分咩枱?而且都等左咁耐,我哋可以再等多阵。佢就比左后面5位外国人入去。佢叫我哋再等5分钟,会有张枱比我哋,无耐就有人埋单走。下一秒我见到个5位外国人起咗身,坐左原先安排比我哋个张枱。然后我哋要逼系一张半圆枱,个下真心嬲 。同啲staff 讲都无用,照嗌嘢食,个Bahn Mi系好食既。不过咁样既服务,明显系睇国籍,唔会再黎。

夜晚6点几去到,一场黎到就排下条长队。

2024-04-03