2020-12-15 615 浏览
🇭🇰NOJO·呢间系我剥智慧齿之前既最后午餐 我个日其实个人好肚饿 但系冇乜胃口 咩都唔想食😭就醒起呢间个鸡髀拉面 决定黎食多次😌·soy sauce ramen $138呢一个我第二次食都系觉得佢咁好食🤤佢个鸡髀系用慢煮嘅方法整既 所以超淋 一搣就散 而且超嫩 连啲软骨位都好好食😋之后个拉面我自己都好钟意 软硬度好适中 佢个汤底虽然话系soy sauce但系浓得黎唔会太咸 系可以就咁饮既 饮落好暖粒粒 好舒服🥰·premium seafood don $138因为我冇乜胃口 我地另外嗌多左呢个丼 佢其实料都算多嘅 但系成个饭都偏细个🙊啲鱼生食落都ok既 不过冇话好特别 而且佢楼下个饭唔系寿司醋饭 系白饭 所以感觉差啲 都系拉面好味啲🤭🤭·📍中环砵甸乍街45号The Steps ‧ H Code地下5号舖及开放空间
🇭🇰NOJO
soy sauce ramen $138