2021-01-24 495 浏览
见佢呢排新开决定去试一试 本身冇谂住写所以冇乜点影到相 但一见到佢真身 阿姐决定要写一写喇廿一堂有收银都有完善既自助服务 可以自助点餐、自助取餐、自助回收 总之就好自助啦 当自己屋企得架喇 讲笑 我食完太错愕既关系 竟然唔记得咗自助回收 冇领取到您的环保奖赏 真失策我嗌咗有Number 1人气既 1. 廿一烧豚丼($52) 饮热玄米茶 而朋友就嗌咗 3. 廿一炭烧鸟丼($54) 饮百事可乐开心试新野 餐厅环境干净光猛 揾个位坐定定等Number拎野食望落个餐卖相好唔错 好多块豚肉 肥瘦各半 食落香口 唔太腻 有红色腌萝卜同芝麻 好夹 当好开心要大啖大啖食之际 咦 筷子一野笃到底既 掀开 真系吓出声 啲饭咁少既 乸埋都唔够放系每旧肉下面当寿司㖞 就系咁旋风式吸入成个饭 我个午餐食完好似冇食过咁 小女好无奈 真系太细份 完全唔够喉 唯有饮埋杯热玄米茶增添果腹感朋友既鸟丼 都系话好味 但好细份 偏贵呀

朋友既鸟丼 都系话好味 但好细份 偏贵呀