2021-01-19
个鱼柳包真系次次食都无失望~~~有好一段时间冇食汉堡包 今日行完中环Donki之后 突然包瘾到🤣🤣就即刻行去Donki附近嘅Burger Joys食个我最钟意嘅鱼柳包~~~佢哋个鱼柳包真系唔讲得笑 食完之后真系会颠覆你对鱼柳包嘅固有印象 首先个鱼唔系正方形嘅😂而系长方形 好长好长𠮶种长方形 长到直情凸咗出去个包出面 斋睇个样 都已经觉得佢好足料 一食落去哗 真系哗一声 超脆嘅鱼柳 加埋蛋香味好重嘅包 简直系完美嘅配搭 虽然之前都食过佢哋个有牛嘅汉堡 味道都唔错 但系要讲令我一食完之后就超级难忘 就一定系佢哋个鱼柳包~~~大旧👦🏻好少会觉得鱼柳好食过牛 除咗呢度 所以真心推介大家试一试 由于即叫即整嘅关系 唔系好似M记整定摆到 所以佢哋嘅包同埋其他食物 温度都非常够热 虽然系冬天 但系外卖买返屋企 都依然觉得热辣辣好新鲜~~~除咗个鱼柳包之外 亦都推介佢哋嘅鸡翼 其实几款鸡翼 我之前都试过 不过如果要拣一种最钟意嘅话 我就最钟意佢嘅蒜香鸡翼 真系只只都有蒜香喺上面 好香口~~~推荐度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Burger Joys (中环)中环士丹利街82号地舖
推荐度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Burger Joys (中环)
中环士丹利街82号地舖