2003-11-26 13 浏览
唔系同鬼食饭的话,自己是一定不会来吃的。要了Caribbean Soul,系鱼加芒果salsa和黄饭,味道都算唔错,原本谂住唔够饱,食完却也不太饿,当轻便午餐是OK的,鬼佬的Tokyo Joe都好似唔错。Smoothees有好多种,老实讲是不太相信果汁同nutritional boost有咁多神奇效用,对于我来说只有「好饮」同「唔好饮」两种,不过价钱系几贵就真。要了Brain Booster,系芒果加热情果加香蕉同乳酪,仲有至劲的当然是Memory Boost。味道酸酸甜甜几好饮,不过就唔好问我同威灵顿街几蚊杯的三沟果汁有何分别。果杯Brain Booster系米对记忆有帮助就唔知,至少我记得D成份,但就唔系好记得个价钱,好似系六十几蚊,几贵,但食饭时间都几多人的。