2010-01-03 104 浏览
今日考晒试~谂住同FD一齐去食大餐轻松下~点知~一考完~佢就病左~算啦~~~佢都唔想~所以就得返一个人揾野食医肚~不过都好失落下~行下行下记得有间食粥既系附近~又好耐无食过~谂住去试下~入到去都几大既~不过D伙计就真系麻麻地啦~我最后决定叫左炸两、萝卜糕同猪红碎牛粥,最后仲要多左杯豆浆炸两入面既油炸鬼就真系好脆,但系个肠粉皮就真系差好远~完全衰左系个肠粉皮度~个皮太厚同冻晒~唔得~萝卜糕又系冻左~同埋佢真系粉多过萝卜~而且一夹就散~No Good~最意想不到既系佢个猪红碎牛粥~自动帮你加粒~即系加花生~对我黎讲~紧系好啦~而且佢D猪红既咸度岩岩好~而且真系好足料~又够热杯豆浆又系唔得~完全冇豆味~不过都唔期望佢整得好ga la~只系贪佢够冻jer~不过佢个伙计就真系好差~成日都望住晒~惊你食完会拎埋佢只碟走咁~想坐多阵都唔得~而且叫极都唔应先好野~下次入去都系谂下先~唔系好想食佢个猪红碎牛粥都未必入去~唔系个粥~佢个味道真系2分都冇~
今日考晒试~谂住同FD一齐去食大餐轻松下~
点知~一考完~佢就病左~算啦~~~佢都唔想~
所以就得返一个人揾野食医肚~不过都好失落下~

行下行下记得有间食粥既系附近~又好耐无食过~谂住去试下~

入到去都几大既~不过D伙计就真系麻麻地啦~
我最后决定叫左炸两、萝卜糕同猪红碎牛粥,最后仲要多左杯豆浆

想坐多阵都唔得~而且叫极都唔应先好野~下次入去都系谂下先~
2009-12-30
  • 猪红碎牛粥