2014-10-22
放题店越开越多, 通街都系, 真系唔知边间好食边间差, 只有食过先知. 果日去尖咀行街, 话过食快餐的, 但结果绦女又屈佐我去放题店食野,呢间店确系好就脚, 系加拿分道既一间大厦, 所以同女友最后决定 try try 啦各位朋友, 我唔系cheap, 只系人工有限, 次次出街条女都洗我成千蚊, 我付担唔起呢唔讲呢d, 不如讲番野食, 讲番当日既食物好过.一入去, 装修超有日本feel, 好似好高级咁. 侍应态度都好有礼貌.厚厚既入单纸, 我自问系大食怪但都冇信心可以试得晒所有食物. 每枱都有送既, 大虾 and 带子 刺身大虾肉地肥美好甜好味, 带子更正斗, 够鲜甜!有好多饮品可以选择, 我地都系要佐罐头饮品 日式蟹粥, 一d都唔稀, 仲真系有鲜蟹肉! 味道够鲜.刺身有好多款, 三文鱼算系厚切, 唔系腩位但都几肥,食落口感特别好! 款款刺身都好食又鲜味,我地超钟意食, 忍唔住叫左两三次! 本身好怕放题食寿司, 因为多数d寿司都好散味道唔多好, 但呢到卖相同味道都唔错, 仲几多款可以选择!例如有好多有特色既火炙寿司! 我以前系出边d放题店都冇食过既, 系必食! 串烧算系不过不失, 上枱时
唔讲呢d, 不如讲番野食, 讲番当日既食物好过. 一入去, 装修超有日本feel, 好似好高级咁. 侍应态度都好有礼貌. 厚厚既入单纸, 我自问系大食怪但都冇信心可以试得晒所有食物. 每枱都有送既, 大虾 and 带子 刺身
大虾肉地肥美好甜好味, 带子更正斗, 够鲜甜! 有好多饮品可以选择, 我地都系要佐罐头饮品 日式蟹粥, 一d都唔稀, 仲真系有鲜蟹肉! 味道够鲜. 刺身有好多款, 三文鱼算系厚切, 唔系腩位但都几肥,食落口感特别好! 款款刺身都好食又鲜味,
我地超钟意食, 忍唔住叫左两三次! 本身好怕 放题食寿司, 因为多数d寿司都好散味道唔多好, 但呢到卖相同味道都唔错, 仲几多款可以选择!例如有好多有特色既火炙寿司! 我以前系出边d放题店都冇食过既, 系必食! 串烧算系不过不失, 上枱时郝系热既, 食落口又唔会太咸, 都算惹味. 牛肉粒好 "林", 好易入口唔会似牛肉干, 又系值得试. 食落系想像中咁"漏". 炸物相当OK, 系好掂! 一d都唔油腻, 炸芝士年糕 and 炸蚝更加系超好食!
炸芝士年糕真系外脆内软, 烟韧冇比! 炸蚝一咬就爆蚝汁! Very tasty! 到最后更系唔小得 甜品啦, 绿茶布丁够得意, 唔太甜又够绿茶味, good!
甜品我都系试一试就算, 我都系钟意食寿司刺身多d.
真系好多野食, 试唔晒, 今餐真系值回票价!