餐厅: 靠得住粥麵小館 (克街)
资讯:

(非会员)
2008-09-29 20 浏览
初时经过睇到门口将海报以为好掂,又登晒报好多名星慕名而来,试原后感觉真系一般:首先:试左过出名的"桌"鱼皮, 鱼皮不够爽, Source唔够味, 鱼类一同要配靓豉油先好食, 两样都一般可想而知有几好食啦第二:标名无味精的粥, 真系食唔出有落味精, 但系食完后有食完味精一样咁渴的感觉;坦白讲果句自己阿妈煲果D真系好食好多倍环境同服务:正常荼记咁, OK0既!价钱方面:80几(两个人), 只系叫左一碗粥, 一条油条, 一碟鱼皮 (绝对唔抵食)重有一样野系话好出名, 就系只椶. 不过无缘再试, 因为唔想再去了!

第二:标名无味精的粥, 真系食唔出有落味精
, 但系食完后有食完味精一样咁渴的感觉
;坦白讲果句自己阿妈煲果D真系好食好多倍

环境同服务:正常荼记咁, OK0既!

• 没有可以推介