2008-05-21 4 浏览
大家都知小弟同姚东师傅份属好友, 试好嘢亦非首次. 今次试呎间亦系值得一笑之店.有睇开小弟既食评都知我系错就要认, 打就要嗌定𠮶只.天机栈, 正如姚东师傅话事计, 哈哈笑就走唔甩!食均前, 中, 后都系一旧, 坐又唔迫, 店员又唔会俾压力你, 都经已喊唔出啦.汤, 我亦要了蚬汤, 蚬味是有的, 唔错.主菜, 焗咖喱海鲜意粉, 个味是ok的, 但我预期是用一个兜上, 将咖喱洋舖面焗, 但出嚟却是用碟上, 故有出入. 用料亦杀我个措手不及, 居然冇大块鱼柳, 却有狮子狗及日本汤面的鱼蛋, 几搞. 但大家谂谂, 只是六十几蚊一个餐, 绝对无理由唔收货.甜品, 心太软及蓣果批, 2者不太甜, 味度上佳! 尤其是蓣果批, 个酥皮十分松化, 暖暖的, 正!但小弟有些少意见, 就系如果2款甜品再加一个云呢那雪糕球在旁, 深信效果必定更佳.总括嚟讲, 呢间绝对是区内值得番炒之店!

有睇开小弟既食评都知我系错就要认, 打就要嗌定𠮶只.

天机栈, 正如姚东师傅话事计, 哈哈笑就走唔甩!

汤, 我亦要了蚬汤, 蚬味是有的, 唔错.

总括嚟讲, 呢间绝对是区内值得番炒之店!