2023-10-19 580 浏览
今晚来到呢间中法fusion餐厅,地点有些唔就脚,太子站行过来要6分钟,不过同朋友庆祝生日🎂,环境好舒服,菜式非常特别,同一般西餐厅好唔同,等我来介绍一下😆Order了五道菜晚餐Dinner Set 头盘,好精致的头盘,(烟熏花雕鹌鹑蛋😍),仲有脆米三文鱼同芋泥球,好好味喔!大虾🍤红菜头沙律🥗,味道很清淡,红菜头的原味配搭大虾的鲜甜,第二道菜不错选择!第三道菜来个🫣咸蛋黄炸鸡意大利饭,set来讲都算大份,意大利饭个汁做得好,味道浓郁,不太creamy!第四道菜,纽西兰PS顶级牛肉眼,煎得好香,肉质够稔!😋提提大家,食牛最紧要系新鲜!店员推介牛扒今天新鲜到😆第五道系甜品,由于忘记了影,所以无相睇🤣二款甜品腐竹糖水配豆腐雪糕巴斯克芝士蛋糕配云呢拿雪糖好低饮啊,$78杯,仲系买一送一1664!整体觉得这餐厅出品好有心,配搭方面有花心思!中法fusion菜味道,都几有趣,重点价钱好实惠啊,呢个set $368
Order了五道菜晚餐

第五道系甜品,由于忘记了影,所以无相睇🤣
二款甜品
腐竹糖水配豆腐雪糕
巴斯克芝士蛋糕配云呢拿雪糖

好低饮啊,$78杯,仲系买一送一1664!
2023-10-10
庆祝纪念