2023-01-18
这间新开的酒吧,原来好出名系以中国酒来调酒,真系好特别啊!饮完之后虽然觉得茅台酒精味唔算好重,但系总括来讲,每种酒都觉得几好饮,为大家介绍一下😍😍😍😍安能源个名都真系几得意,入面其实系有戎春白酒,利口酒,青柠汁,特制糖浆,气泡酒,荔枝 。因为有气泡酒嘅关系,所以入口比较容易,而且荔枝味都很重,啱晒钟意fruity啲嘅朋友💕💕LKF drift中文名叫做兰桂坊漂移🤣🤣🤣应该系好啱喺兰桂坊榴梿嘅人,有一个地方飘移去另一个地方😝😝😝入面材料有戎春白酒,马利宾朗姆酒,芒果浆🥭🥭,蛋黄酒,薄荷。上面仲有肉桂做装饰,烧过肉桂,所以闻上去会有少少玉桂味👍👍调酒师特制IG able闪令令酒 调酒师见我哋咁钟意打卡,加咗闪粉入去走到,等我哋可以影相影得好靓🥳🥳🥳真系劲开心,冇试过饮酒饮到有闪粉☺️☺️☺️留意番,闪粉系可以食用㗎😍😍😍😍
安能源
LKF drift