2015-07-22 732 浏览
装修环境唔错,坐得舒服,值得一试既芝士火焰拉猪仔骨,一上枱唔知点食,但服务员十分有善,见到我一脸茫然咁就知我想点,主动行埋黎帮我搅,热溶左啲芝士后香到不得了,然后原来将溶左既芝士卷住条猪仔骨,哗,我只见到一堆脂肪呼叫紧我,我黎啦,芝士入口唔太咸,唔黏口,好味,猪仔骨好入味,钟意食芝士既人一定要试,另外推介酱油蟹,小弟笑一次食酱油蟹,之前听人讲话好咸,话一定要捞饭先得,但呢度既酱油蟹我觉得唔太咸,好味,我觉得就咁食好食啲,炸鸡味道亦都唔错,个汁有水果味,睇得出有心做出黎既,另外啲待应应该有部份都系韩国人,另外服务态度相当之唔错,很主动,今时今日,咁既服务态度应该可以长做长有,想食既你我提议早少少去因为七点零呢啲食饭时间我包你喺门口有排企,呢度我一定会再encore。
芝士火焰拉猪仔骨
价钱算唔错