2024-02-06
之前已经听过呢间餐厅,知道佢都几出名,今次决定黎试下佢个200日谷饲牛火锅😋😋😋餐厅。距离地铁站行三分钟就到,好方便!🍽️🦐汤底:🌼胶原猪王骨锅🌼使用胶原猪王骨熬制的高汤作为底料,汤底鲜美且富有营养。胶原猪王骨富含胶原蛋白。🌸一鼎酸菜白玉锅🌸一锅温暖人心嘅酸菜白玉锅,散发出阵阵诱人嘅香气🌬️,令人垂涎三尺。酸菜透出微微酸味,配合淡淡嘅鲜甜,恰到好处,每一口汤汁都让人感受到食材之间那份和谐嘅平衡⚖️。锅里嘅酸菜经过细心烹调后,质地软糯却又保持了一定嘅弹性,同汤底融合得天衣无缝🧵,带出了一股令人回味无穷嘅层次感。喺凉冷嘅天气里享用这锅酸菜白玉锅,即刻感受到阳光般嘅温暖☀️。该锅不单止汤头鲜美,更加富含养生元素🍃,汤色清澈见底,喝落去既清爽又暖胃,每一口都是对味蕾嘅极致呵护👄。配上嫩绿嘅蔬菜,不仅美化了这锅汤品嘅颜色,更增加了几分爽口嘅感觉。更棒嘅是,佢嘅口味适合各类型嘅食客,不论你系喜欢重口味定系讲究健康养生嘅朋友,呢锅酸菜白玉锅都能满足到你嘅需求🍽️。肉类:🌺澳洲冠军草饲羊🌺 +🌻一鼎乌鸡卷🌺都系高品质既肉类,提供丰富的蛋白质和营养价值。口感鲜嫩多汁,为火锅增添了丰富的口味。蔬菜:🌹玉米,秋葵,菇
汤底: 🌼胶原猪王骨锅🌼使用胶原猪王骨熬制的高汤作为底料,汤底鲜美且富有营养。胶原猪王骨富含胶原蛋白。
肉类: 🌺澳洲冠军草饲羊🌺 +🌻一鼎乌鸡卷🌺
蔬菜: 🌹玉米,秋葵,菇
不同种类既蔬菜鲜美汤底相互融合,味道鲜美。
海鲜:超级多选择!
🌹大带子🌺🌻流心芝士蟹柳棒🌹爽弹水鱿鱼🌻花花八爪鱼🌺🌹鲜甜海虾🌸黑鱼片花🌺🌹帆立贝🌺
呢间餐厅真系要赞!坐位亦好宽敞舒适,而且食物质素高!以后我会多啲嚟帮衬!🍽️🦐