餐厅: 一鼎‧台式火鍋 (屯門時代廣場北翼)
资讯:

2024-11-09 308 浏览
搭西鐵入屯門,同朋友食台式火鍋,入咗TOP POT 一鼎台式火鍋,因為可以一邊食火鍋又一邊飲台式手搖飲品,可以食足120分鐘,真喺好嘆呀!睇到 Menu 有8款湯底任揀,掃一下QR Code 就下單。我哋揀咗椰子雞為主要湯底,用咗走地雞+新鮮椰子同杞子,好清甜;仲有鰹魚、甜醬油、蕃客為主、紅燒火牛、麻痺鴨、QQ骨膠原、呷醋豬等等湯底任揀。我哋喺肉食主意者,首選喺 A餐:全血和牛+日本北海道四元豚120分鐘晚市吃到飽套餐。✨石灰岩全血和牛:2024年澳洲全血和牛大賞銅獎!石灰岩全血和牛由純種配種而成,由優質穀物,及全天然放牧飼養,含豐富鈣質及天然礦物質石灰岩山脊第一家火鍋放題店供應石灰岩全血和牛。仲可以食埋台式前菜有冰釀梅汁蕃茄、肉鬆皮蛋豆腐、青麻椒辣魚皮、藤椒虎皮雞爪、咸小卷。我哋揀咗小食有一鼎鹽酥雞、台式甜不辣、三星蔥燒串花枝、手作地瓜球、古早鹽酥豆腐。自助吧仲有大量火鍋配料,有丸類同蔬菜任夾。甜品軟雪糕有開心果、3.5牛乳味熱品有桃膠芋園雪耳初牛乳。海鮮方面有帶子、瀨尿蝦、大蜆、鮮甜海蝦、脆肉鱔片、鮮墨魚、八爪魚。其他特色鍋物仲有豚肉京蔥、蘭花豆卜、串串墨魚塊,全部都好新鮮。

~ 石灰岩全血和牛+日本北海道四元豚120分鐘($369)天氣涼返又係時候又要打邊爐🤪,一入去會揀咗餐同湯底先。今次試呢個2024年澳洲全血和牛大賞銅獎嘅石灰岩全血和牛🐮,含豐富鈣質同天然礦物質石灰岩山脊,仲係香港第一家添🤓。湯底我哋就叫咗鳳梨蕃茄濃湯🍅同台灣麻神鴨血🌶️,一個辣一個唔辣兩款都各有風味🤓。除咗有各款高質肉類仼叫之外🥩,一定要提及嘅係佢哋嘅飲品🥤。第一次見呢啲任食邊爐會有即制嘅手搖😮,係真係有奶蓋珍珠奶茶嗰啲🤤,仲要好好飲完全拍得住出面買嗰啲👍🏻。各位成年酒鬼都唔需要擔心😎,呢到仲有黑啡生啤,ASAHI氣泡果酒仼飲😏。都唔啱嘅仲有飲品櫃🧃,有齊汽水無糖茶,仲比我喺雪糕下面見到有朱古力奶🤣。講返食物,呢到仲有海鮮🦞,台灣特色小食/主食,串物等等😋。基本上平時食開嘅都有齊,種類甚至更加多🙂‍↕️。至於火鍋配料,蔬菜🥬,麵食🍝,雪糕🍦等就可以出面自取。人手都幾多,唔會等好耐😌,出面都保持乾淨整潔fill得好快😙。✨食全血和牛+日本北海道四元豚吃到飽套餐,follow佢地仲會送限量版聯乘紀念套裝;於Instagram出post仲有保溫壺添。(先到先得送晒就冇㗎啦😝)
~ 石灰岩全血和牛+日本北海道四元豚120分鐘($369)

天氣一涼真係忍唔住係咁打邊爐🍲收工見到佢哋出咗新嘅套餐👉🏻全血和牛+日本北海道四元豚鍾意試新嘢嘅我哋梗係即刻去試吓❤️第一次食呢款澳洲石灰岩全血和牛佢係奪得2024年澳洲全血和牛大賞銅獎而全血和牛指每隻和牛對上4代都係由純種公牛和母牛配種而成,相當罕有,保證血統優良優質穀物,全天然放牧飼而且含有豐富鈣質及天然礦物質石灰岩山脊非常稀有💯💯💯而一鼎仲係全港第一家火鍋放題店供應呢種牛肉👍🏻全血和牛牛肉味濃郁,而其他既肉類亦非常出色尤其北海道四元豚肉,完全冇豬臊味❤️火鍋配料選擇非常之多 海鮮仲非常新鮮仲有多款台式小食 包括鹽酥雞甜不辣等等飲品嘅選擇亦都唔少除咗汽水同自家品牌茶飲外仲有手搖杯作為選擇真係任食任飲最怕食唔得多🤣最後食埋雪糕同埋桃膠糖水真係非常滿足😋
天氣一涼真係忍唔住係咁打邊爐🍲
收工見到佢哋出咗新嘅套餐
👉🏻全血和牛+日本北海道四元豚
鍾意試新嘢嘅我哋梗係即刻去試吓❤️

第一次食呢款澳洲石灰岩全血和牛
佢係奪得2024年澳洲全血和牛大賞銅獎
優質穀物,全天然放牧飼
而且含有豐富鈣質及天然礦物質石灰岩山脊
非常稀有💯💯💯
而一鼎仲係全港第一家火鍋放題店供應呢種牛肉👍🏻

全血和牛牛肉味濃郁,而其他既肉類亦非常出色
尤其北海道四元豚肉,完全冇豬臊味❤️

火鍋配料選擇非常之多 海鮮仲非常新鮮
仲有多款台式小食 包括鹽酥雞甜不辣等等

飲品嘅選擇亦都唔少
除咗汽水同自家品牌茶飲外
仲有手搖杯作為選擇
真係任食任飲最怕食唔得多🤣

最後食埋雪糕同埋桃膠糖水真係非常滿足😋

呢排天氣涼涼地,同朋友出街就會諗起打邊爐,咁啱經過見到一間叫一鼎嘅火鍋放題店,見到個Menu睇落都唔錯就決定試吓我哋決定食澳洲200日穀飼牛肉個餐,一入到去環境幾闊落,我哋兩個人張枱都幾大,湯底就一人一鍋,我同朋友就揀咗店舖推介嘅紅燒火牛同蕃茄為主嘅湯底,蕃茄湯酸酸地幾開胃,而紅燒湯入面有幾舊和牛粒,小小辣味湯底亦唔會好鹹好重味一嚟到會先上幾種肉類,有牛舌、穀飼牛、北海道四元豚,喺侍應上菜嘅同時我哋梗係出去buffet吧拎嘢食先啦,佢嘅buffut吧主要係拎蔬菜丸類同埋主食其他配料可以掃QR code落單,配料小食種類好多,例如有炸物、涼拌小食、海鮮,當中最吸引我嘅就係花椒魚皮同埋梅子粉地瓜條佢呢度其中一個嘅賣點就係手搖飲品任飲,仲要係即刻沖㗎,呢樣嘢就已經係一個吸引之處另外仲有生啤任飲,啱晒鍾意飲酒嘅朋友咁嚟到食火鍋梗係主力食牛肉啦,佢嘅穀飼牛肉味道好濃,食落有種獨特的香味,推薦👍🏻!食飽飽之後出去拎整杯雪糕,有乳酪雪糕同牛奶雪糕兩款,仲有個生果吧,食完滿滿的牛肉就可以消滯解膩一下,呢餐真係好豐富好滿足!

另外仲有生啤任飲,啱晒鍾意飲酒嘅朋友
【屯門區】【一鼎‧台式火鍋】之前同春哥試過呢間台式任食火鍋嘅馬鞍山分店,覺得好正,喺 1am1405 都寫過。知道佢哋屯門都有分店,就想試埋。今次就叫咗真正哥陪我,我就建議唔好慳嗰少少錢,直接就試 $439 位嘅「澳洲M8純和牛+日本北海道產四元豚梅肉吃到飽」套餐喇。由於佢係一人一鍋嘅關係,所以我哋可以各自揀一個湯底。真正哥揀返我上次試過嘅「紅燒火牛」,即係紅燒和牛湯鍋,佢都話正呀。我今次就一反常態,試「麻痺鴨」,即係台灣麻神鴨血鍋,係好濃香嘅台式麻辣味,加上嗰陣難以取替嘅牛油香味,係掂嘅。呢個餐獨有嘅「澳洲M8純和牛」同「日本北海道產四元豚梅肉」固然高質,但係其他肉類、其他嘢食,以至自助吧嘅選擇都相當出色。真正哥最欣賞佢部生啤機,有 Suntory 生啤任斟任飲,我就喪隊台式飲品,質素唔會比專門店低。埋單 $966,食到咁唔貴。。。(地址:屯門屯隆街2號屯門時代廣場北翼L3樓36-37號舖)呢間餐廳我寫過其他分店嘅用餐體驗以及食物,如果想睇,可以打以下 hashtag 搜尋返嗰次嘅用餐體驗記錄:沙田區分店:1am1405@toppotasia#1amfoodie #foodie #h

沙田區分店:1am1405

@toppotasia

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #lunch #dinner #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am屯門區 #toppotasia #一鼎台式火鍋 #吃到飽套餐 #飲到爽茶飲 #火鍋放題 #屯門 #屯門美食 #火鍋 #打邊爐 #放題 #任食 #茶飲 #澳洲M8純和牛日本北海道產四元豚梅肉吃到飽 #紅燒火牛 #麻痺鴨 #台灣鴨血 #煉奶炸油條 #1am1534 #1ambackup

2024-10-10
2024-11-07 0 浏览
呢啲天氣最好就恰下恰下🫕,今晚就係去左好受歡迎既台式火鍋試下,🐮🐷🦐🦪放題仲要生啤🍻任飲😱呢晚同朋友好彩訂左位黎食,勁多人呀我地揀左Top1既澳洲200日殼飼牛+日本北海道產四元豚120分鐘食到飽套餐😋湯底揀左推介 麻痺鴨(台灣麻神鴨血鍋)推介 紅燒火牛(紅燒和牛湯鍋)呢兩個鍋嘅湯底我哋都好鍾意💗大家都可以叫自己想試既湯底👍🏼我哋即刻order 左唔同款嘅牛肉豚肉,牛舌,肉質真係好唔錯, 仲有超鍾意嘅海鮮頂頂大蝦🦐同埋美國大蜆😋又大隻又新鮮,叫完再叫👍🏼😋仲有小食最開心✨係佢個套餐包埋台式飲品🥤🧋仲有生啤任飲😱不得了😂即刻要啤啤佢啦,呢個價錢又食又飲真係好抵呀👍🏼自助區都好多野揀,菜既種類都好多,啱哂我平時冇咩機會食菜,係到可以係咁食😆丸類同麵都好多選擇,👍🏼👍🏼👍🏼 去埋醬料區, 有齊曬我 最鍾意嘅配料,正呀好彩食雪糕有第二個胃😂仲可以自己整返杯雪糕🍦好滿足
呢啲天氣最好就恰下恰下🫕,
今晚就係去左好受歡迎既台式火鍋試下,

湯底揀左
推介 麻痺鴨
(台灣麻神鴨血鍋)

推介 紅燒火牛
(紅燒和牛湯鍋)

呢兩個鍋嘅湯底我哋都好鍾意💗大家都可以叫自己想試既湯底👍🏼

最開心✨係佢個套餐包埋台式飲品🥤🧋

好彩食雪糕有第二個胃😂仲可以自己整返杯雪糕🍦好滿足

2024-10-31
最近入秋天氣開始涼,於是朋友提議不如黎個暖笠笠既打邊爐。結果今次就同朋友黎到屯門既 「一鼎」恰下恰下~首先不得不說黎間係間性價比好高既餐廳,我地叫左個『澳洲200日榖飼牛』套餐,晚市都係$349 per head,除左有得食澳洲高級牛肉同日本和牛,加一般肉類、打邊爐配料之外;仲有各類類選海鮮;連台式特色小食(鹽酥雞、甜不辣、滷肉飯…)及台式特色飲品(香水爆檸、冬瓜牛乳茶、黑糖珍珠牛乳…)都有,對小編黎d中意食唔同種類既人簡直係抵到爛!!!😻😻而且連日本生啤都係任飲!!!就算係酒鬼朋友相信都一定岩。除咗之外,食物並無因為款式多而犧牲左質素!以和牛牛肉為例,和牛肉感柔軟,牛味十分香濃,基本上入口即溶~ 而signature 既200日榖飼澳洲牛更有過而無不及,肉味濃厚,比和牛更結實有咬口,但完全唔會un,攞黎打邊爐岩曬!另外佢既羊肉片雖無特別標籤同推介,但亦都不得不提。肉質鮮嫩,咬落爽口,加上羊味超豐富濃郁,如果係中意食羊既朋友一定岩曬~

2024-10-30 650 浏览
餐廳位於屯門時代廣場北翼, 火鍋湯底多達八款,其中店內有四款人氣火鍋湯底 - 紅燒火牛、麻痺鴨、燻鰹魚及蕃客為主✨店內設有自助火鍋配料, 丸類及蔬菜類多達三十多款, 材料非常新鮮, 還有醬料區、雪糕及飲品櫃, 最大特式有台式飲品供應一人一鍋衛生又方便, 專屬個人口味✨湯底選了🍲台灣麻神鴨血鍋🌶️🌶️配料有鴨血、燈籠椒、小辣椒, 花椒味香氣四溢、辣度十足, 鮮!辣!爽!辣味慢慢滲出, 辣椒仔與香料絕不吝薔, 非常濃郁紅燒火牛湯鍋湯頭味道濃厚, 鮮甜和牛湯, 辣度適中, 適合食微辣及小辣的朋友我們點了澳洲200日穀飼牛+日本北海道四元豚吃到飽(120分鐘)肉類、台灣主食、紅燒滷水、海鮮及台式茶飲是無限供應✨牛肉種類多達五款, 每款都高質有驚喜, 油花分布均勻、肉質軟嫩非常豐富😋特別推介澳洲200日純穀飼牛, 肉味濃郁, 滿滿肉汁, 帶子、瀨尿蝦及生蠔新鮮飽滿, 沾上火鍋汁非常鮮甜入味飲品香水爆檸、芝士琥珀及黑糖珍珠牛乳, 非常喜歡台式手搖茶飲, 味道不錯, 配上火鍋絕對大滿足👍🏻120分鐘絕對能慢慢食到飽, 設有多個卡座, 由帶位至用膳期間, 服務態度親切有禮, 上菜效率快又主動收碟, 環境寬

一人一鍋衛生又方便, 專屬個人口味✨

湯底選了🍲
台灣麻神鴨血鍋🌶️🌶️

紅燒火牛湯鍋

我們點了
澳洲200日穀飼牛+日本北海道四元豚吃到飽(120分鐘)

肉類、台灣主食、紅燒滷水、海鮮及台式茶飲是無限供應✨

飲品

120分鐘絕對能慢慢食到飽, 設有多個卡座, 由帶位至用膳期間, 服務態度親切有禮, 上菜效率快又主動收碟, 環境寬敞舒適, 整體ᴄᴘ值高, 值得再回顧💕

• 澳洲200日純穀飼牛
  • 香水爆檸
2024-10-26 800 浏览
又到打邊爐季節,路過呢間比較多人等位,就揀呢間。點了Top 1的澳洲200日穀飼牛吃到飽套餐~食足120分鐘😍食材有100款,一人一鍋🍲藥膳椰子雞鍋湯底用100%純椰青椰子水,目測有椰肉、紅棗同杞子,湯底清甜。配埋新鮮文昌雞,堅有雞味又嫩滑😋🥩澳洲200日穀飼牛🥩澳洲黑安格斯穀飼封門柳打邊爐一定要食牛🐮 呢兩款牛肉牛味特別濃郁,好味到encore 咗幾round。🍤鮮味瀨尿蝦 🦐鼎鼎大頭蝦瀨尿蝦新鮮有肉地;鼎鼎大頭蝦蝦肉彈牙鮮甜。🥤飲品方面,除咗罐裝飲品任飲,仲有黑、白神泡生啤🍻而我哋就偏愛台式手搖飲品,分別揀咗「百香果三重奏」和「黑糖珍珠牛乳」,兩杯都十分足料,下次路過必定再飲😜值得一提,所有吃到飽套餐仲可以無限追加前菜、特色台灣小食及台灣鍋物等⋯ 真心食得好滿足💕

🍲藥膳椰子雞鍋

🥩澳洲200日穀飼牛
🥩澳洲黑安格斯穀飼封門柳

🍤鮮味瀨尿蝦
🦐鼎鼎大頭蝦
瀨尿蝦新鮮有肉地;鼎鼎大頭蝦蝦肉彈牙鮮甜。

2024-10-16
2024-10-26 664 浏览
打邊爐最鍾意就係自己一個煲唔使就住就住人哋口味揀湯底😝今次試咗”呷醋豬”湯底,其實即係酸菜白肉鍋,好夠酸😂揀咗top one套餐都有起碼100款嘢食🥰仲要可以飲黑啤!男朋友最推薦冰鎮蕃茄剝皮+100分,夠晒開胃落嚟做前菜。整體嚟講啲海鮮都算新鮮,不過都幾特別竟然有瀨尿蝦😂不過可能我個人懶所以食落覺得有啲麻煩。然後佢啲肉類有時都會有紙仔寫住大概錄幾多秒,但係佢嘅長牛舌雖然提示寫8至12秒,但係就略嫌有少少韌😗推薦食風門柳,又唔會好韌又有牛味。不過第一轉叫嘅時候冇咁散,第二轉嘅時候啲肉就好散🥲我自己就最鍾意桃膠芋圓雪耳糖水,暖笠笠唔會好甜😎

我自己就最鍾意桃膠芋圓雪耳糖水,暖笠笠唔會好甜😎
2024-10-25 746 浏览
屯門台式一人火鍋放題澳洲200日穀飼牛+日本北海道 四元豚吃到飽 (120分鐘)$359/人鳳梨蕃茄濃湯鍋蕃茄味好濃 入面真係有一大嚿蕃茄㗎!又酸又甜都幾開胃燻鰹魚鍋淡淡嘅鰹魚鮮味喺個湯底度~一人揀一個湯底 最貼心嘅係加湯嘅時候款款都唔同 唔係就咁加水 加分!🥩澳洲純和牛(盤)澳洲黑安格斯封門柳(盤)特級牛舌(盤)澳洲200日穀飼牛每一盤肉上面都會好細心咁樣寫大概要煮幾多秒 咁樣大家就會品嚐到味嘅牛肉 我自己就最鍾意牛舌 封門柳嘅肉味就最濃 200日穀飼牛口感就比較厚身🟡一鼎啖啖蝦滑(份)粒粒蟹籽花枝滑(份)🍡台灣小食手作地瓜球古早蒜味小香腸梅香地瓜條三星蔥燒串花枝古早鹽酥豆腐酥炸菇菌台灣小食都有好多種類揀 差啲以為去咗轉台灣😆我就最鍾意食小香腸同地瓜球 啲炸物都唔會好厚粉炸得好脆~🥤茶飲系列香水爆檸茶飲系列都有好多嘢揀 而且仲可以揀甜度冰度 由於係即叫即整所以等候都要啲時間~不過都算好快芝士琥珀都好特別 上面有一層好厚嘅奶蓋 但係如果配埋一齊打邊爐就會有啲飽🍱自助區自助區除咗可以調味之外🧂仲有好多蔬菜🥬罐裝飲品🧃可以攞🍦仲有自助雪糕機 有兩款口味,牛乳味同白葡萄乳酪 勁正呀!加一服務
屯門台式一人火鍋放題

鳳梨蕃茄濃湯鍋
蕃茄味好濃 入面真係有一大嚿蕃茄㗎!又酸又甜都幾開胃

燻鰹魚鍋
淡淡嘅鰹魚鮮味喺個湯底度~

🥩澳洲純和牛(盤)
澳洲黑安格斯封門柳(盤)
特級牛舌(盤)
澳洲200日穀飼牛

🟡一鼎啖啖蝦滑(份)
粒粒蟹籽花枝滑(份)

🍡台灣小食

🥤茶飲系列
香水爆檸

🍱自助區

加一服務費

一鼎‧台式火鍋 (屯門時代廣場北翼) (屯門)
屯門屯隆街2號屯門時代廣場北翼L3樓36-37號舖
2024-10-22 817 浏览
好耐未食過一人一鍋嘅ʙᴜʟᴜʙᴜʟᴜ,終於可以成功自私食啦🤣 今次同👦🏻食豪啲啲,揀咗ᴛᴏᴘ3嘅澳洲ᴍ8純和牛🐮+日本北海道四元豚🐷 都係一致認為完全對得住個價錢無得輸💯掃ᴄᴏᴅᴇ點餐好方便📱重點一定係呢個餐先有嘅澳洲ᴍ8純和牛,和牛口感好柔軟,牛味香濃,入口即化實在超高質😍而日本北海道四元豚肥瘦均勻,口感就極豐富🥰 完全係十分推介💯 除咗肉類之外,其他配料一樣做得好足👏🏻海鮮方面夠新鮮🦞~ 就連鮑魚同美顏花膠都有🤭 不過最深得我心嘅都係帶子,好大粒而且又彈牙,仲要任食唔嬲😎剩係小食同前菜已經有成10幾款、仲未計主食呢啲~ 真係齋望已經流哂口水了👀呢到仲有台式飲品添😛 我同👦🏻就揀咗芝士琥珀同芝士葡萄,奶蓋勁厚超邪惡😈 根本就係大賣點🫶🏻最後最後一定要記得留肚食甜品😚暖暖嘅紅棗桃膠芋圓糖水夠養生🤪凍冰冰嘅軟雪糕夠滑好滿足😌

掃ᴄᴏᴅᴇ點餐好方便📱

凍冰冰嘅軟雪糕夠滑好滿足😌
帶子
芝士琥珀
3.6牛乳雪糕
男服務員同經理服務很好 已經好耐冇聽過有人同你講唔好客氣 態度非常好女服務員培訓需要加強 一想加湯舉手時一直扮見唔到 臨走時有外賣杯飲品未飲完 想邊行邊飲 一個女服務員說可以將未飲完的飲品帶走 另一個又話唔得 令人好混亂 本身已經準備走 結果迫我地要坐低飲哂先準走 有少少嬲(唔係未開封 亦唔係多拎 就只叫了1杯)食物唔錯 上菜算快 帶子俾想像中新鮮 牛肉唔錯 細細塊 較薄糖水大碗 不過有d偏甜

食物唔錯 上菜算快 帶子俾想像中新鮮

牛肉唔錯 細細塊 較薄

糖水大碗 不過有d偏甜
2024-10-18
庆祝纪念
生日
2024-10-18 755 浏览
前幾日天氣開始涼,突然打邊爐個癮就起,就去左屯門食呢間先。我地揀左澳洲M8純和牛+日本北海道產四元豚梅肉吃到飽😆,一黎就揀最勁果款先!🟡湯底Total 有8款選擇,我地揀左藥膳椰子雞(+$29)同紅燒火牛湯底湯底, 椰子雞好值得加錢叫,好清甜🟠火鍋料可以用QR code落單,有好多款選擇,主角M8純和牛+日本北海道產四元豚梅肉可以任叫,仲可以叫唔同款既肉、海鮮、前菜、鍋物等等,真係食到勁飽!海鮮果方面,鮑魚、瀨尿蝦、蠔都有,岩晒鍾意食海鮮既人慢慢食!🔴自助吧包括唔同款式既飲品,仲有自助調醬區、麵食;另外打邊爐食左咁多肉呀丸呀,都總係想食下菜,蔬菜方面都夠新鮮,真係好多款選擇,甚至最特別既紫色羽衣甘藍都有!🟤甜品食到飽飽離開之前去整返杯雪糕,而今次就係士多啤梨味雪糕,隔離仲有啲topping可以俾我地加,好滿足!

🟡湯底

🟠火鍋

🔴自助吧

🟤甜品

2024-10-18 669 浏览
前幾日同住附近嘅閨蜜係屋企樓下一鼎打邊爐~呢間我已經食過幾次,佢啲食物真心唔錯👍👍 食材都好新鮮,選擇又多樣化🙌我同閨蜜揀咗澳洲M8和牛餐,估唔到佢份牛肉上枱咁大份~😍😍 真係好驚喜…而且份量十足,一片肉都成張A5紙咁大塊👍👍肉質真係唔錯,就算其他肉類都係口感非常好咖,海鮮更係新鮮到爆,啲蠔又大隻又肥美🦀🦂🐙🐟配我個酸菜白肉湯底就一流啦~閨蜜話佢個椰子雞湯都好正~ 我哋對一鼎嘅火鍋都好滿意🥰🥰 一人一鍋想食乜都可以自己話事…又可以同閨蜜傾計,就算大家食物喜好唔同都無問題~最開心係佢個套餐包手調飲品~😍呢個價食到咁多嘢真心抵到爛👍👍👍
前幾日同住附近嘅閨蜜係屋企樓下一鼎打邊爐~