2019-09-03 1463 浏览
喜欢食生蚝既一定要试下呢间小店🍴生蚝 $60 /1pc ,当晚有5 款生蚝可以叫(法国/爱尔兰)男朋友最爱尔兰既 CARLINGFORD,佢话after taste very strong🍴而我最爱法国既OSTRA REGAL💓creamy d ,唔会太重味但又感觉好rich!除左就甘食仲可以选择焗蚝/配三文鱼子/蕃茄Salsa $68/pc ,我试左一只系三文鱼子,但都系觉就甘食最正🥰两个人前后叫左15只😗另一推介:澳洲青口 配叻沙汤☺️ $168 甘新鲜既配搭就试下喇,加上店员都推介。有small/ large 两个人叫small 就ok!好香叻沙味,原来好夹青口,比起一般食开既白酒忌廉汁,更惹味,香口,我唔食得辣都唔觉辣,男朋友就期间再辣d 更好。配4片多士,比你点埋汤汁食,好满足、老板好好地再问我地要唔要多d 多士点汁💓认真,起码点左6块先觉得够同无浪费d 汤汁。黑毛猪扒🙂$238 另外加个side Cesar salad 🥗 $58(大慨)猪扒肉质都算嫩,配两个酱,一个蘑菇酱(好味!),另一个酱就偏咸。整体ok。side: 唔知道黑毛猪扒有沙律🥗,叫左个Cesar salad
喜欢食生蚝既一定要试下呢间小店🍴

另一推介:澳洲青口 配叻沙汤☺️ $168

澳洲青口  配叻沙汤

焗烧伊比利亚西班牙黑毛猪扒

side: 唔知道黑毛猪扒有沙律🥗,叫左个Cesar salad 试下,菜好fresh 如果有埋芝士系上面更正。整体唔错!

老板送左甜品比我地💓tiramisu ,好好味!

一定会再黎!💓环境服务同食物都十分高质
澳洲青口  配叻沙汤