2008-07-20
今晚到了愉景新城等朋友收工,然后我地周围行左一阵间,发觉有点饿-_-"冇理由去食麦当劳挂.......所以我地就周围揾好野食,到左最高个层,我地发觉有一间南亚餐厅1964(牙so起cwb推介个间)我同两位朋友就入左试下喇!我地ORDER左三样食品,海南鸡饭,秘制贵刁同埋烧春鸡1/2配凯撒沙律(我地一齐SHARE食)海南鸡饭:油饭口感令人觉得油而不腻!!! 鸡,一口就食到系新鲜鸡,而且肉质很滑,美中不足,就系冇左"黑豉油"/口\ 海南鸡饭可以+$15 有一杯饮品秘制贵刁:辣度适中,河粉唔会一PATPAT烧春鸡1/2配凯撒沙律:烧春鸡皮脆肉嫩,加埋个凯撒沙律去除左油腻既感觉,但系凯撒沙 律份量比量少,唔够食=_="服务员:他们的服务一流,仲好细心,每次加热茶同落食物果阵都会提醒我地小心睇热,而且 有一两位服务员仲好好TALK AND NICE南亚餐厅1964 值得再去多次!!如果妳系为食既人,一定最少去食一次@@!!
南亚餐厅1964(牙so起cwb推介个间)
我同两位朋友就入左试下喇!
我地ORDER左三样食品,
海南鸡饭:油饭口感令人觉得油而不腻!!!
海南鸡饭可以+$15 有一杯饮品
秘制贵刁:辣度适中,河粉唔会一PATPAT
律份量比量少,唔够食=_="
有一两位服务员仲好好TALK AND NICE