2015-03-11 546 浏览
年之后终于有时间约d猪朋狗友食下饭!今次我地拣左大家都就脚既元朗西箐街!即管就试下新野!119korea station!言归正转,我地叫左 个铁铲豚肉乜乜乜,烧锖鱼,芝士猪肋骨,步兵锅,手拌饭,同墨汁粉丝,我地7条友食!首先讲个铁铲豚肉先,黎到时都几大份,叠到一座山咁,一定手机食先!但我心念,哗……几时先熟呀,d肉生勾勾。呀又估佢唔到,d菜好快淋,唔洗10分钟就开动!d菜同粉丝索晒d汁!正!烧锖鱼烧得香,又唔干争争㖞!点埋d酱,惹味!芝士猪肋骨不得了!我最爱既芝士溶左,绕落旧骨到,咬落去d芝士热辣辣溶系口,不得了!食晒d骨,仲留番d芝士捞其他𩠌XD系呢个时候,步兵锅出现, 饮啖小小辣既泡菜汤,食啖韩式汤面,作一个中场休息,即使 猴吞左几多芝士,辣辣地既汤中和晒溜既感觉!然后手拌饭好顶引!畀对手套我自己搓,我用食神搓赖尿牛丸既方式搓畀d frd😂材料虽简单,但有食有玩,抵赞!最后,墨汁粉丝,以为会好溜,又唔会㖞!反而几香!但食到女友人成棚牙黑色😁总括黎讲,卖单每人 百四蚊,真系算系咁!我会番啅嘅😋、
烧锖鱼烧得香,又唔干争争㖞!点埋d酱,惹味!
总括黎讲,卖单每人 百四蚊,真系算系咁!我会番啅嘅😋、
2015-03-09
庆祝纪念