2018-03-17
其实,前两日同朋友先黎食完宵夜。今日再黎食晚饭! 由于时段唔同,今晚7点几已经差不多坐满人。做完运动好肚饿,同朋友见到张order 纸样样都想嗌。。。我地一共叫左22款野食。。肉类:厨司肠,牛仔骨,盐烧鸡中翼,腐乳鸡串,厚切牛舌,鸡肾,牛柳串海鲜:蛏子王,白蟮,烧尤鱼,墨鱼肠,青口素菜:茄子,芦笋,金菇,磨菇,翠肉瓜,一口蕃薯,麻吉烧,菠萝其他:馒头,板烧辣味芝士捞面d素菜烧完一d都唔干仲劲Juicy, 上次同朋友都encore 左翠肉瓜海鲜都食得出系新鲜唔系急冻嘅。。肉类大部份都唔错尤其鸡翼同牛舌,牛柳就真系好麻麻。另外佢地有烧和牛不过我地太多嘢无试到。。馒头原本好期待不过拎到过黎已经冻左。。d staff 都好nice, 虽然坐满客但d 野食都上得好快。不过如果一样想嗌咁多嘅建议分开几转嗌,因为张2人枱唔太大无咁多位放。。我地都急住食又惊d嘢冻。。总括黎讲都几满意嘅。。。下次宵夜见!
做完运动好肚饿,同朋友见到张order 纸样样都想嗌。。。
我地一共叫左22款野食。。
海鲜:蛏子王,白蟮,烧尤鱼,墨鱼肠,青口
其他:馒头,板烧辣味芝士捞面
海鲜都食得出系新鲜唔系急冻嘅。。
馒头原本好期待不过拎到过黎已经冻左。。
总括黎讲都几满意嘅。。。下次宵夜见!