2018-05-20
平时和朋友一讲打边炉,就一定是去指定饭堂.但今次朋友同事极力推荐呢间.(朋友既同事都有去过指定饭堂的.还说呢间比指定饭堂还好)既然讲到咁.我地就决定转一转场.汤底有很多选择.最后简左野菌黑松露汤锅($168)..不得了..一上枱已飘来松露味..侍应细心提示一下.汤底滚左后先试一试汤底.唔好落配料住...汤底很浓野菌同松露味.正..由于十分喜欢食牛丸的关系.所以牛丸是必叫的..爆汁和牛丸($89)..牛丸很弹口还有肉汁..是好味的!但个人觉得没有惊喜.因为和某鸡煲店的牛丸一样.黑松露带子饺($129) - 很有惊喜..当然成旧饺都充满松露味啦..意想不到是里面有大大粒带子.很鲜味啊😍😍女王粉 ($39) - 其实系比个名吸引.虽然都系唔知点解叫女皇粉.但呢个真系值一食..面条烟烟靭靭吸满汤汁..好好味珊瑚蚌($129)和桂花蚌($129) - 新鲜爽口而且份量也不少啊!