2021-04-09
平日下午2点到,等了10分钟就有位 上菜速度:快 服务态度和速度:好+快👍🏻食物质素:几好,之前食过几次新猪肉都觉得好麻麻,但今次叫左两个新猪肉既dish都觉得几好食 不可能汉堡包:个包有烘过,外脆内软👍🏻 新猪肉汉堡加半融芝士几好食👍🏻仲有洋葱同火箭菜中和返,食落唔太腻👍🏻番薯条:平日唔太仲意食番薯条既我都觉得今次呢个几好,番薯条外脆内又软又甜👍🏻日式咖喱吉列猪扒意大利饭:新猪肉吉列猪扒好食👍🏻d 菇都好大粒👍🏻 仲有两片苹果,同日式咖喱好夹,食落都无咁腻 图中已是少饭份量,作为正常食量既女子,我最后都食唔晒d意大利饭😅😅 真心建议素年可以减少食物既份量,以免造成浪费🙈(因为见到其他顾客好多都会食净/ 要打包🙈) 后记:食完之后都几口渴(虽然已经有餐茶饮),所以都可能有d味精🙈
上菜速度:快
服务态度和速度:好+快👍🏻