作为食肉兽嘅我食烧肉一定要食得开心先够喉。今次lunch嚟到如心广场依间神石烧牛扒水产专门店,食过返寻味😽,即刻推荐比身边嘅朋友仔。佢有唔同餐牌俾自己选择,想食豪啲,就嗌贵啲𠮶个😹而家仲有限定半额优惠添😼要食就梗系食咗佢嘅烧肉先啦!我嗌既系周年限定半额:一人火山烧肉盛,神石特级五花盛合。入面有美国特级牛五花,西班牙豚五花,美国无激素走地鸡。原价$108依家特价$54!牛五花食落口仲做到入口即溶嘅效果😻完全唔洗咀嚼,一咬落口就感受到佢独特啲甜味,油花够哂丰富😻我朋友就叫了周年限定半额:一人火山烧肉盛,北海道千岁豚肉盛合。有北海道千岁豚肉,西班牙豚五花,西班牙极豚肉。朋友劲钟意食豚肉,叫呢个餐啱晒佢啊😛估下几$$?原价$118,Now$59!真系超级无敌爆抵食😍😍除咗烧肉之外,佢而家仲可以半额追加鸡胸软骨,鸡肉串,鸡皮,全部都系$12一串咋😬小菜分别有沙律🥗蕃茄仔,青瓜。食到舔舔脷😺😺😺