之前经过呢间餐厅楼下,见到佢有职员拎住啲炸鸡试食,食过唔错,所以今次就提议喺度食饭聚下啦!七点零钟嚟到门口已经排左好多人,好彩朋友早到,已经等左一段时间,如果唔系要等多差唔多半个钟先入到。场内坐满晒人,好热闹。见到佢有一个芝士火锅系季节肯定,所以我哋就叫左一个黎试吓。呢一个经典芝士火锅有一锅芝士同埋一篮多士。芝士锅算大,份量都几多,个底有火热住。应该有几种芝士系入面,几浓,好香芝士味。芝士控朋友唔好错过!多士沾芝士食系最夹既配合!正!韩风紫菜焗鸡感觉焗鸡无炸鸡甘热气,就叫左呢个啦一碟既份量大约有半只左右,焗到外皮好脆但系入边啲鸡肉好嫩滑。因为鸡肉腌过,所以入边嘅鸡肉都系有味,但系又唔会太咸。有紫菜既香味个芝士火锅嘅芝士都几多,所以我哋最后仲用沾埋啲焗鸡食,又多咗一种食法。佢个Pizza系薄底,唔系好厚,所以食晒成个都唔会好济,可以食多啲其他嘅食物。𠮶饼底好脆,面头嘅芝士同埋材料都好多,酱汁湿湿地,唔会太干,菠萝甜甜酸酸甘,芝士好多!饮品方面我哋叫咗蜂蜜柠檬绿茶同埋柚子梳打。食炸鸡一定要配个冻饮先爽!对于唔饮酒既我地呢两杯就啱晒啦!唔系太甜,岩口味!呢度系一间我几钟意嘅韩式炸鸡餐厅,地点

场内坐满晒人,好热闹。

见到佢有一个芝士火锅系季节肯定,所以我哋就叫左一个黎试吓。

经典芝士火锅

多士沾芝士食系最夹既配合!正!

韩风紫菜焗鸡

感觉焗鸡无炸鸡甘热气,就叫左呢个啦

热带风情薄饼

呢度系一间我几钟意嘅韩式炸鸡餐厅,地点方便,约朋友黎铜锣湾食嘅话,呢度系唔错既选择!
经典芝士火锅
热带风情薄饼