餐厅: 龍點心 (Eastcore)
资讯:

2024-01-27 116 浏览
我哋今次叫咗:鸡软骨烧卖🐓有少少辣,响烧卖入边加入鸡软骨,口感好丰富,创新得来味道又真系唔错👍🏻烟肉萝卜糕🥓香煎萝卜糕本身已经够香口好味,宜家外层再卷埋烟肉同加上蛋黄酱,有边个可以忍到口😉龙芋酥🐲呢个都系必食之选👏酥嘅外皮炸到脆卜卜,超香口💓而且馅料份量多,配上芋头同肉粒真系喺好吸引一龙大满足🥢一笼入面可以品尝到6️⃣种唔同嘅点心💕每一款都好精致☺️当中包括:酸菜鱼凤眼饺,蟹粉菠菜香虾饺,笋尖虾饺王,松露野菌晶莹饺,咸蛋黄墨鱼烧卖同豌豆桃子🍑一口咸水角咸水角皮薄馅靓☺️而且个外型好似小丸子咁,一串两粒🍡呢个份量同屋企人分享啱啱好啊😚笑口叉烧包入面好多叉烧馅,食落好满足❣️鳗鱼饭呢个有惊喜🫶🏻本身以为系普通饭再加上鳗鱼,原来系糯米鸡嚟😆成件事都好夹,食埋佢就真系要捧住个肚仔啦🤣另外,仲有原盒萝卜糕又或者马蹄糕大家可以买返屋企添🥰🥰好足料好好食嫁
我哋今次叫咗:

鸡软骨烧卖🐓

烟肉萝卜糕🥓

龙芋酥🐲

一龙大满足🥢

一口咸水角

笑口叉烧包
入面好多叉烧馅,食落好满足❣️

鳗鱼饭