2023-11-28
朋友生日book左枱食饭 我地坐楼上 啲位都几阔落环境几chill我地4个人叫左一个set for 2 包左1个前菜2个main同埋1份甜品 我地另外叫左个Burger同1个甜品Set for 2虾多士🌟🌟🌟🌟🌟呢个虾多士超出色😋有4只大虾同4片多士大虾大只鲜味👍🏻个酱同大虾好夹 点多士食一流😍好想再encore 不过呢个好似冇得单点 净系叫Set先会有🥲Carbonara 🌟🌟🌟本身谂住温泉蛋会系流心 但overcook所以冇流心🥲有啲可惜但意粉煮得啱啱好 个sauce 够晒Creamy 好钟意啲烟肉 好厚又够晒咸 捞埋啲意粉食超正😍😍Roasted half chicken 🌟🌟🌟🌟卖相好吸引😍烤鸡食落去唔会太鞋都唔会太淋 干湿度调得唔错 我觉得最出色系个蜜糖烧粟米😋粟米外皮烧到少少㶶再加埋啲蜜糖超好食牛肉汉堡配薯条个burger不过不失啦份量都几大块肉扒系几juicy 薯条好食!Tiramisu 盆栽造型卖相特别🤣上面系Oreo饼碎中间系cream最底系咖啡手指饼 食落去湿湿地加埋上啲cream 入口即溶 同埋呢个tiramisu 唔会太腻太甜 啱晒做饭后甜品😍榛子朱古力香蕉班戟
Set for 2
😋粟米外皮烧到少少㶶再加埋啲蜜糖超好食
牛肉汉堡配薯条
Tiramisu
榛子朱古力香蕉班戟
呢个甜品有齐晒我最钟意嘅元素😍pancake 个口感比一般嘅pancake扎实少少 好似食紧偏松软嘅海绵蛋糕咁 几钟意呢个口感😋捞埋榛子酱焦糖香蕉同云呢拿雪糕一齐食真系超正 一冻一热超夹😋😋😋
Royal chocolate
冇乜特别嘅朱古力🤣🤣以为棉花糖会烧过但冇🥲有烧棉花糖会更正
最后埋单4个人每人$299 价钱合理 我地4个都食得好满足 唔错👍🏻