2017-09-12 79 浏览
汤,红汤太稀,白汤适中。2个汤都偏咸,我觉得佢地嘅食物其实真系ok好食!应著重改善埋个汤就完美。Garlic bread 够晒garlic 味!香脆猪手皮脆肉嫩,好易就切到!真心好食过出面好多嘅餐厅。可惜酸菜太少,如果酸菜可以多d, 就可以中和猪手嘅肥腻感。小食并盆,好明显系即叫即炸,好热辣辣,食时要好小心!可惜酱汁得茄汁,如果有埋甜酸酱会衬好多!和牛,你基本上一切就知乜料!好淋,小偏因为有左bb, 唔食得太生,所以唯有叫8成熟。但都好难得地牛扒依好淋!牛嘅脂肪香系好好味!一食就知唔系普通野!赞呀汁黎讲、我几肯定佢地话嘅烧汁系gravy, 唔系烧汁。anyway. 都唔太重要,总括都好值得再黎!底食又好食虽然人手得2个,但服务态度都好好,系值得推荐嘅小店!店太热.....食到流晒汗
Garlic bread 够晒garlic 味!香脆

猪手