2024-11-01 3520 浏览
{喜聚任食鸡煲 - $188}每一个活跃嘅Foodie 应该都睇过六哥推介嘅喜聚鸡煲短片,但OpenRice 中大家对佢地嘅食物同服务态度都唔少劣评,本麻甩今次用试伏嘅心态挑战,虽然见唔到六哥本尊,但值得为佢地平反呀!因为朋友唔食牛,我地叫咗最平嘅1号餐,原来已经超正,鸡煲任食,而且我觉得个鸡煲整体嚟讲都几好味,鸡件滑滑,鸡煲汁味道适中!当然如果可以辣啲仲好!但系任食任refill 鸡嚟讲嘅级数CP值超高!估佢唔到,每台都仲会有一碟海鲜拼盘,入面有花胶、鲜虾、蚬、脆骨腩、蚝!虽然系送嘅,但系绝对没有揸流摊,每一样食材都新鲜好味弹牙!平时食完鸡煲系打边炉,估唔到今次一转系蒸海鲜,呢个花胶海鲜蒸锅唔惹少,每人一只扇贝,又有花胶同埋墨鱼仔!份量唔多,但系呢个价钱实在系大惊喜!最后先至系打边炉,除咗猪同埋牛仲有牛舌任叫之外,出面攞到返嚟嘅丸全部都系高质,唔系𠮶啲街市超平价质素。成晚店员服务其实都好好,态度亦都非常之唔错,我觉得非常之值得为佢平反openrice 入面嘅指控!如果可以见到六哥更好!美味程度:😋😋😋😋环境指数:🎇🎇🎇🎇番食机会:🦍🦍🦍🦍
{喜聚任食鸡煲 - $188}

美味程度:😋😋😋😋