2018-06-29 510 浏览
身为食肉兽, 听见D大人话晚餐去食素, 真系一额汗...无得 say NO, 唯有去见识下啦. 咁岩撞正斋期, 超多人, 好在大人订到位, 吾洗等 我当然吾会知D大人点左D咩啦, 开始上菜, 吓亲, 超 suprise 软壳蟹寿司/芒果三文鱼寿司/露笋鲍鱼寿司吾讲真系吾知无肉, 尤其个软壳蟹, 根本就系软壳蟹, 做咩要话我知系炸菇扮!!!个鲍鱼都好鲍鱼呀, yummy ~从心小食并盘 - 个咕噜肉超 juicy, 大人话系用猴头菇沾蛋液再沾粉炸, 好好好好味!!!!- 其次到荔芋鸭, 我本身吾多食芋头, 但都几欣赏佢, 个腐皮好鸭呀 ~- 炸大肠都好味.- 咖哩角一般般.咖哩薯仔羊腩煲呢样又系吾讲得少, D猴头菇好羊, 又好味! 大人话有D咸, 但我又觉得岩岩好(如果吾落蕃茄仲好, 蕃茄似系后期加上去, 煮得吾够耐, D味入吾到咖哩, 反而有少少吾夹)好得呀呢间素食, 推介推介推介
身为食肉兽, 听见D大人话晚餐去食素, 真系一额汗...
无得 say NO, 唯有去见识下啦.

咁岩撞正斋期, 超多人, 好在大人订到位, 吾洗等

软壳蟹寿司/芒果三文鱼寿司/露笋鲍鱼寿司
个鲍鱼都好鲍鱼呀, yummy ~

软壳蟹寿司

从心小食并盘
- 炸大肠都好味.
- 咖哩角一般般.

咖哩薯仔羊腩煲

好得呀呢间素食, 推介推介推介
2018-06-28
软壳蟹寿司